Luonnossa on aina ohjelmaa

Upea luonto tarjoaa elämyksiä jokaisena vuodenaikana. Saimaan rannalla voit nauttia muun muassa kalastuksesta ja melonnasta puhtaissa vesistöissä. Ympäröivä metsäluonto tarjoaa hyvät puitteet marjastukselle, sienestykselle ja metsästykselle.

kalastusKalastus

Tule kalastamaan osakaskuntamme vesialueille! Järvissä on runsaasti perinteisiä järvikaloja kuten haukia, ahvenia ja muikkuja. Myös siikaa, taimenia, kuhaa ja lahnoja saadaan hyvin. Mökkiemme varustukseen voit lisämaksusta saada mato-ongen kuten katiskankin. Kauttamme järjestyvät myös 3h ohjatut kalastusretket oppaineen ja tarvittavine varusteineen alk. 160 €. Kokeile nappaako kala!

melontaMelonta ja Koloveden kansallispuisto

Lomakohteemme sijaitsee lähellä kaunista Koloveden kansallispuistoa, jossa nautit erilaisista harrastusmahdollisuuksista kauniiden maisemien äärellä. Kolovesi tarjoaa ihanteelliset melonta- ja veneilyolosuhteet retkeilijöille, ja tämän vuoksi kansallispuiston alueella liikkuukin kesäisin paljon kajakkeja ja retkeilijöitä eripuolelta maailmaa. Koska puistossa liikkuminen on moottoriveneellä kielletty, voit vuokrata kajakin Koloveden kirkkorannasta ja meloa suoraan puistossa. Kysy vuokrattavia soutuveneitä moottorilla tai ilman myös meiltä ! Paikoin erittäin kapea vesireitti kansallispuistosta mökeille on mahdollista meloa alle tunnissa, mutta seudun maisemia ihastellessa menee helposti tunti jos toinenkin.

melontaVesireitti Savonlinnasta Heinävedelle

Vesireitti Savonlinnasta Heinävedelle on asiakkaidemme mukaan yksi Suomen kauneimmista. Mutkikas ja paikoin todella kapea reitistö näyttää veneestä katsottuna vieläkin paremmalta. Asiakkaamme pääsevät joko ohjatulle tai omatoimiselle päivämatkalle tutustumaan Heinäveden reittiin ja pysähtelemään alueen palveluissa mielensä mukaan. Jos pidät enemmän vauhdista, voit vesijetillä ajaa reitin nopeastikin läpi. Kartat ja vihjeet kohteista saa omistajalta.

sienestysSienestysretket

Pidätkö sienestyksestä syksyisessä luonnossa? Ympäröivistä metsistä keräät sienikoriisi syksyisiä herkkupaloja. Tilamme alueella, joka on pääsääntöisesti mäntykangasmetsää, kasvaa vuodesta riippuen runsaasti erilaisia metsäsieniä kuten tatteja, torvisieniä, kanttarelleja ja korvasieniä.Ohjatut sienestys- ja metsästysretket ovat myös saaneet yhä enemmän suosiota, ja juuri sinulle sopivasta retkipaketista voit kysyä suoraan omistajalta. Tehdään yhdessä mieltymystesi mukainen retki!

marjastusMarjastus

Kerää talteen suussa sulavat marjaherkut! Mäntykankaat kasvavat vuodesta riippuen runsaasti herkullista puolukkaa ja mustikkaa, ja suoalueilta löydät myös karpaloita. Asiakkaillemme olemme järjestäneet kartat alueista, ja parhaat marjastuspaikkavihjeet saat paikan päältä omistajalta.Tule nauttimaan luonnonantimista!

metsästysretketMetsästys

Tilan mailla on mahdollisuus metsästää pienriistaa kuten jäniksiä ja metsäkanalintuja. Metsästyksestä on aina sovittava omistajan kanssa erikseen. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuutta osallistua myös hirvenmetsästykseen omassa metsästysseurassa.