Luksusta ja elämyksiä lomaasi

Kokkipalvelu

Hemmottele itsesi irti arjesta ja ruuanlaitosta! Kauttamme voit tilata oman kokin valmistamaan ruokaa mieltymystesi mukaan. Nauti vaikka herkullisesta rosvopaistista paikalliseen tapaan tai anna kokin savustaa pyytämiäsi kaloja. Erittäin suosittuja ruokia ovat olleet erilaiset riista- ja kalaruuat valmistettuina asiakkaidemme toiveiden mukaisesti. Voit myös tiedustella vuodenajoille sopivien raaka-aineiden saantia suoraan omistajalta.

Pitopalvelu

Tilaa koko joukolle ruuat paikallisesta pitopalvelusta vaikka koko viikoksi tai vain viikonlopuksi. Vaihtoehtoja löytyy joka makuun. Parhaat herkut löytyvät täältä: www.panimoravintolahuvila.fi

Elämysaktiviteetit: Nuotanvetoa ja Talvikalastusta verkoilla

Vedetään yhdessä nuottaa ja saadaan kalaa! Asiakkaamme ovat kuvailleet unohtumattomaksi kokeumukseksi nuotanvedon, jolla pyydetään muikkuja. Tuoreesta saaliista olemme aamuyöllä tai seuraavana päivänä valmistaneet asiakkaidemme kanssa savolaista rantakalaa tai savumuikkuja. Tästä puuttuvat enää valkoviini ja uudet perunat niin kesäinen ruokapöytä on valmis!

Talvikalastetaan yhdessä verkoilla! Pohjolan talvessa lähes ”eloonjäämisretkeä” muistuttava kalastusmatka on mieliinpainuva kokemus. Käytämme perinteisiä menetelmiä verkkokalastuksessa; verkkojen lasku ja kokeminen tehdään jään päältä. Osallistumme asiakkaidemme kanssa saaliin käsittelyyn ja valmistukseen aina ruuaksi saakka tai opastamme asiakkaitamme työvaiheissa.